تعمیر تردمیل

ساخت وبلاگ

در ابتدا این مقاله باید بگویم که تعمیر تردمیل و تعویض تسمه تردمیل کار بسیار سختی است و بهتر است این کار را به تعمیرکاران مجرب بسپارید زیرا هم نیاز به ابزار مخصوص این کار دارد و همچنین با کوچکترین اشتباه موجب خرابی اجزاء دیگر تردمیل و ایجاد هزینه بیشتر برای خود می شوید.

ابزار مورد نیاز برای تعمیر تردمیل و تعویض تسمه تردمیل :

1. آچار مخصوص : این آچار یک پیچ گوشتی با سر ستاره ای شش ضلعی می باشد که در هنگام خرید همراه با تردمیل به شما ارائه می گردد.

2. پیچ گوشتی : برای باز کزدن پیچ های پوشش جلویی و انتهایی تردمیل استفاده می شود که پیچ های این قسمت ها بیشتر چهار پهلو می باشد.

3. چکش ضربه گیر : همان چکش های لاستیکی هستند تا در زمان ضربه زدن موجب اسیب دیدن اجزاء تردمیل نشود.

4. تسمه : از تسمه های استاندارد و مخصوص تردمیل خود استفاده کنید. در هنگام خرید به سایز و پهنای تسمه دقت کنید.

مراحل انجام کار تعمیر تردمیل :

1. ابتدا سیم برق تردمیل را از پریز جدا کنید، سپس به وسیله پیچ گوشتی پیچ های قسمت جلویی یعنی قاب موتور را باز کردن و آن را جدا نمایید.

2. اکنون به سراغ پیچ های عقبی تردمیل بروید، می خواهیم پوشش غلتک عقبی را باز نماییم برای این کار بهتر است تردمیل را خم کرده و اگر تاشو نیست به بغل بخوابانید زیرا پیچ های این قسمت در زیر تردمیل قرار دارند، سپس آنها را باز کرده و پوشش ها را بردارید.

3. اکنون پیچ های نگه دارنده غلتک انتهایی را کاملا باز نمایید ( همان پیچهای رگلاژ) به وسیله آچار مخصوص، سپس غلتک را به ارامی از زیر تسمه بیرون بکشید.

4.  اکنون به جلو تردمیل رفته و به وسیله چکش مخصوص و با ضربه زدن محافظ های کناری تردمیل را جدا کنید دقت نمایید که به آنها صدمه وارد نشود. تعمیر تردمیل

5. با انجام این کار می توانید پیچهای تخته تردمیل را ببینید و به وسیله همان آچار مخصوص این پیچها را باز نمایید، در این بخش شما می توانید پیچهای انتهایی و وسطی تخته را باز کنید و دو پیچ جلویی را در مرحله بعد باز کنید.

6. اکنون نوبت غلتک جلویی است ابتدا تسمه موتور را جدا کرده و سپس مانند غلتک عقبی به و سیله آچار مخصوص این غلتک را جدا نمایید و از زیر تسمه بیرون بکشید.

7. اکنون تعمیر تردمیل می توان دو پیچ جلویی تخته تردمیل را باز کنید و سپس تخته و تسمه را از دستگاه جدا کنید،  در ادامه تسمه را از دور تخته تردمیل جدا کرده و با تسمه جدید جایگزین نمایید. اکنون تمام مراحل قبل را بلعکس انجام دهید.

تعمیر تردمیل...
ما را در سایت تعمیر تردمیل دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : امین treadmillsmabna بازدید : 318 تاريخ : چهارشنبه 24 شهريور 1395 ساعت: 2:33

اگر میخواهید در روز بیشتر از نیم ساعت از دستگاه استفاده کنید و نیاز به تعمیر تردمیل نداشته باشید برنامه ی خود را به چند بخش تقسیم کنید.

در فاصله های بین هر استفاده یک ربع یا بیشتر به دستگاه استراحت بدهید.

داشتن لباس و کفش مناسب بسیار اهمیت دارد.

بعد از نصب اطمینان حاصل کنید که پیچ ومهره دستگاه محکم هستند.اگر لازم شد هر چند ماه یکبار این موضوع را بررسی کنید.

اگر تردمیل هنگام دویدن روی آن صدا بدهد یعنی دستگاه به آچارکشی نیاز دارد.

قطعات فرسوده باید قبل از آسیب رساندن به بخش های دیگر تعویض شوند.

دستگاه را روی سطح صاف و محکم و تمیز قرار دهید تعمیر تردمیل .دستگاه را از نور مستقیم خورشید ، رطوبت و جسم های نوک تیز و برنده دور نگه دارید.

به طور کلی تا فاصله نیم متری دستگاه باید خالی باشد.

هیچگاه وسیله ایی را روی تردمیل نگذارید.

هنگام تمرین سرعت را به طور پلکانی بالا ببرید و در پایان کار به طور ناگهانی تردمیل را متوقف نکنید چون باعث از دست دادن کنترل و صدمه میشود.

سرعت را کم کم پایین بیاورید و بعد متوقف کنید.

تسمه در کارخانه به درستی تنظیم میشود اما چون در هنگام دویدن پای چپ و راست نیروی متفاوتی به تسمه وارد میکند ممکن است تسمه به چپ یا راست منحرف شود.

اگر حس میکنید تسمه دارای لغزش یا نوسان است باید کشش تسمه را افزایش دهید.

تردمیل در کارخانه روغن کاری میشود تعمیر تردمیل .در حالت عادی نیز تردمیل تا ۶ماه اول نیاز به روغن کاری ندارد.اما بعد از آن باید کنترل کنید که تسمه به روغن نیاز دارد یا نه.

اگر بعد از تمرین احساس میکنید که تسمه گرم شده است زمان روغن زدن آن فرا رسیده است.

توجه داشته باشید که به طور همزمان فقط یک نفر میتواند از دستگاه استفاده کند.

تردمیل را نزدیک به پریز برق قرار دهید.

نوسان های ناگهانی ، تغییرات آب و هوایی و خاموش و روشن دیگر وسایل برقی باعث تداخل در امواج میشود برای جلوگیری از آسیب های احتمالی از یک محافظ ولتاژ برق استفاده نمایید.

مثل هر وسیله ی برقی دیگر از کابل کهنه استفاده نکنید.کابل برق را از تسمه دور نگه دارید.

قبل از تعمیر تردمیل یا تمیز کردن ، تردمیل را از برق جدا کنید.

اگر دستگاه روشن نمیشود یا پریز را درست قرار نداده اید یا کلید روشن خاموش دستگاه را که معمولا جلوی دستگاه پایین ونزدیک به موتور دستگاه است را روشن نکرده اید.

اگر مانیتور دستگاه روشن میشود اما چشمک میزند و هیچ فرمانی نمیدهد با کلید ایمنی راچک کنید که درست سرجای خود قرار گرفته است.

تنظیم تسمه ، میزان کشش تسمه ، روغن کاری از موارد نگه داری تردمیل محسوب میشود که اگر غلط صورت گیرد باعث آسیب رساندن به دستگاه میشود.

نکاتی برای تعمیر تردمیل  که گفته شد مخصوصاً برای کسانی که تابه حال از این دستگاه استفاده نکرده اند بسیار اهمیت دارد.

امیدواریم با رعایت این نکات ، استفاده خوبی را از دستگاه خود داشته باشید.

تعمیر تردمیل...
ما را در سایت تعمیر تردمیل دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : امین treadmillsmabna بازدید : 321 تاريخ : يکشنبه 21 شهريور 1395 ساعت: 3:54

روغن کاری تردمیل امری بسیار ساده می باشد که به منظور جلوگیری از فرسودگی تسمه تردمیل و اجتناب از تعمیر تردمیل  صورت می پذیرد و در دو نوع روغن سیلیکون ایرانی و تایوانی قابل ارائه است در این بخش به آموزش روغن کاری تردمیل می پردازیم :

روغن سیلیکون که برای تردمیل امری الزامی است بین نوار نقاله و تخته تردمیل موجب کاهش اصطکاک و روان کار کردن عملیات راه روی تردمیل میگردد تعمیر تردمیل که می بایست متناسب با مدت استفاده از دستگاه مورد استفاده قرار گیرد این امر به دلیل افزایش طول عمر تردمیل الزامی می باشد در مدت استفاده ی اولیه از دستگاه نیازی به روغن کاری نیست ولی پس از استفاده ی طولانی ، دستگاه نیازمند روغن کاری می باشد جهت روغن کاری ابتدا سطح زیر نوار نقاله را با دستمال نم دار تمیز کنید و سپس روغن کاری کنید این امر پس از هر 15 - 30 ساعت استفاده از تردمیل به مقدار 1/6 صورت می پذیرد . جهت این کار فاصله 20 سانتی متر از غلطک جلو لبه نوار تردمیل را با دست بلند کنید و با دست دیگر روغندان را به زیر نوار بفرستید سپس روغندان را تا حدی جلو ببرید که سر خروجی روغندان در نزدیکی وسط تردمیل قرار گیرد سپس مقداری از روغن را به صورت خط مارپیچ روی تخته تردمیل بریزید و در حال ریختن روغن دست خود را به سمت بیرون بکشید به ترتیب 20 سانتی متر عقب تر و باز هم 20 سانتی متر عقب تر همین کار را انجام دهید . تعمیر تردمیل

تعمیر تردمیل...
ما را در سایت تعمیر تردمیل دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : امین treadmillsmabna بازدید : 359 تاريخ : شنبه 13 شهريور 1395 ساعت: 14:49

نکاتی برای پایین بردن استهلاک تردمیل و نیاز کمتر به تعمیر تردمیل ، تردمیل یک دستگاه ورزشی پر کاربرد برای انجام فعالیت های ورزشی در منزل می باشد ، هر فرد از تردمیل به منظور خاصی استفاده می کند برخی برای کاهش وزن برخی دیگر جلوگیری و درمان بیماری های قلبی عروقی و برخی هم برای حفظ سلامتی ، تردمیل اگر به درستی استفاده شود و در شرایط و مکان مناسب قرار گیرد یک دستگاه بسیار کم استهلاک می باشد ولی اگر تردمیل را در شرایط غیر استاندار قرار داده و نگهداری کنید خیلی زود شاهد خرابی تردمیل خود هستید ، در مقاله های قبلی نکاتی را در مورد نگهداری و سرویس تردمیل برای شما توضیح دادیم در این مقاله نیر نکاتی در مورد مکان قرار دادن و همچنین صحیح استفاده کردن از تردمیل را برای شما گردآوری کرده ایم .

اولین نکته در نگهداری تردمیل استفاده ار محافظ برق برای تردمیل است ، تردمیل هم مانند مابقی وسایل برقی در مقابل نوسانات برقی اسیب پذیر می باشد از این رو در مسیر جریان برق آن از محافظ برق استفاده کنید .

یکی از مهمترین فاکتورها در انتخاب مکان قرار دادن تردمیل انتخاب سطحی کاملا صاف می باشد. تعمیر تردمیل در صورتی که محل قرار گرفتن دستگاه کاملا صاف نباشد می تواند باعث عدم تعادل ورزشکار شده و به آن اسیب برساند ، صاف نبودن محل قرار گرفتن تردمیل موجب می شود تسمه دستگاه در مسیر شیب تغییر مسیر دهد و نیاز به تنظیم مکرر تسمه در تردمیل باشد و به مرور موجب ساییدگی و پارگی تسمه گردد .

با قرار دادن تردمیل در محل مناسب نوبت به ورزش کردن می رسد ، هیچگاه در زمان روشن کردن تردمیل بر روی تسمه آن نایستید زیرا در زمان استارت اولیه موتور تردمیل برای حرکت تسمه توان زیادی را به کار می برد و اگر شما هم بر روی تسمه تردمیل باشید وزن شما هم بر روی این فشار اضافه شده و موجب استهلاک موتور و نیاز به تعمیر تردمیل  می شود .

نکته بعدی در مورد استارت کار با تردمیل استفاده نکردن از شیب است ، در ابتدا استارت دستگاه توجه کنید شیب بر روی صفر باشد و بعد از شروع به کار در صورت تمایل شروع به شیب دادن بکنید و شیب را نیز ناگهانی بالا نبرید چون برای موتور شیب زیان آور است ، نکته بعد در مورد شیب این است که زمانی که تردمیل در حالت شیب است و شما بر روی آن می دوید با فشار و ضربه بر روی تردمیل قدم بر ندارید زیرا موجب شکستن اهرم های شیب می گردد .

گام بعدی روغن کاری دوره ای تردمیل است به این نکته بسیار دقت کنید عدم روغن کاری به موقع غلطک و تسمه تردمیل موجب آسیب دیدن تسمه و موتور تردمیل می گردد ، در انتخاب روغن و گریس مناسب نیز دقت کنید و با مطالعه دفترچه و راهنمایی از کارشناسان زمان و نوع روغن تسمه و گریس غلطک ها مطلع شوید . رو غن کاری تردمیل بسیار مهم است و تا میزان زیادی شما را از تعمیر تردمیل بی نیاز می کند.

تعمیر تردمیل...
ما را در سایت تعمیر تردمیل دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : امین treadmillsmabna بازدید : 293 تاريخ : دوشنبه 1 شهريور 1395 ساعت: 13:00